• LBV

Pietermaai is booming

Updated: Aug 28, 2019

Pietermaai is een wijk vlak naast het oude centrum van Willemstad: Punda. Lange tijd was het een gevaarlijk en vervallen gebied waar helaas ook veel zwervers te vinden waren.


Maar de afgelopen jaren heeft Pietermaai een enorme facelift gekregen en hebben de lokale ondernemers er een geweldig mooie, interesante en bloeiende wijk van weten te maken. Goede restaurants, geweldige life muziek, mooie evenementen, je kunt het er allemaal vinden. Natuurlijk hebben wij onze favorieten (Kome voor het heerlijke eten, Scuba Lodge voor het relaxed lunchen naast de zee, bij Blauw voor de orginele combi met een winkeltje) maar eigenlijk kun je niet fout gaan in Pietermaai, het klopt allemaal en zeker weten dat je er een heerlijke avond zult hebben.


In de maand mei/ juni zijn er weer 2 leuke gelegenheden bij: La Cantina del Patron en Camel Beach. La Cantina is een echt tapas restaurant (hadden we nog niet) dat grappig genoeg via crowd funding tot stand gekomen is. Er is veel keuze aan hapjes en een prachtige inrichting. Niet aan zee, maar wel in de zeer populaire Nieuwstraat, en een geweldige chef kok en leuke bediening!!! Camel Beach gaat 2 juni open, maar ze hebben met hun ludieke PR campagne zeker veel nieuwsgierigheid weten op te wekken. Pal aan zee, Ali in de keuken en een gekke kameel als gimmick. Belooft veel goeds!!!

Kom je uittesten?


10 views0 comments

Recent Posts

See All