top of page

Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden wanneer u een appartement reserveert bij Landhuis Bona Vista.

Reserveringen

We hanteren bij Landhuis Bona Vista een minimale verblijfsduur van 4 nachten en van 7 nachten in het hoogseizoen (december - februari). Reserveringen die worden gemaakt via de website of via een extern boekingskanaal, zijn definitief na het afronden van de reservering.

Heeft u vragen over de woning of over de beschikbaarheid, neem dan contact met ons op via info@landhuisbonavista.com.

 

Prijs

De nachtprijs voor het appartement bestaat uit een nachtprijs per appartement met eventuele uitzonderingen daar gelaten. De nachtprijs is inclusief het gebruik van de handdoeken voor de badkamer en keuken, een parkeerplaats op het terrein en inclusief het verbruik van elektra (15 of 25kWh per nacht, afhankelijk van het appartement). Dit verbruik is inclusief de nachtprijs. Alles wat daarboven verbruikt wordt, dient bij uitcheck betaald te worden. De standen hiervan worden bijgehouden op het registratieformulier.
 

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur bij ons inchecken. Mocht u eerder willen inchecken, dan gaat dit op basis van beschikbaarheid. Op de dag van vertrek, zullen wij u uitchecken tot maximaal 11:00 uur. Een eventuele late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid en zal met u besproken worden.

Schoonmaak en onderhoud

Eén keer per week zal er een grote schoonmaak plaatsvinden. Hierbij worden de bedden verschoond, badkamer gepoetst en gestofzuigd en gedweild. Handdoeken worden op aanvraag van de gast verwisseld en kan zo vaak als nodig.

Betalingsvoorwaarden

Direct na de reservering ontvangt u een gespecificeerde factuur. Van het totaalbedrag dient u 20% binnen 1 week na reservering te betalen. Het resterende factuurbedrag uiterlijk 14 dagen voor de aankomstdatum. Hiervoor zal een nieuwe factuur gestuurd worden.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 14 dagen voor aankomst kunt u de reservering kosteloos annuleren. Wanneer u binnen deze 14 dagen de reservering annuleert, bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. Onvoorziene omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat een geplande vakantie niet door kan gaan. Wij adviseren dan ook altijd om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij langere verblijven van meer dan vier weken, kunt u de reservering tot 28 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Wanneer u binnen deze 28 dagen annuleert, bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Schade aan meubels of spullen

Wanneer er enige schade ontstaat in de woning, dient dit direct door de gasten gerapporteerd te worden. De kosten hiervan zullen in rekening worden gebracht voor de gast. Dit geldt ook voor het verdwijnen van inventaris en/of badlakens. 

Extra huisregels

Roken is enkel toegestaan in de tuin van de appartementen. Wanneer er in het appartement gerookt wordt, bedragen de reinigingskosten hiervan ANG. 500. Het gebruik van drugs en/of het handelen in drugs is niet toegestaan in zowel de woning als op het terrein van Landhuis Bona Vista. Wanneer we merken dat dit gebruikt wordt, zal directe verwijdering uit het huis plaatsvinden zonder restitutie van de reissom of borg.

Aansprakelijkheid

Het verblijf bij Landhuis Bona Vista is geheel op eigen risico. Landhuis Bona Vista kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade geleden aan persoonlijke spullen of letsel bij u of één van uw medereizigers gedurende uw verblijf.

bottom of page